fbpx
Cégcsoportunk 25 éve foglalkozik vendéglátással, a Rétescake márkát 2021 decemberében  indítottuk el,
ekkor nyílt meg első Food truck egységünk.  
Stand: 4

Büszkén mondhatjuk el, hogy 2023 év végére franchise üzleteink száma hazánkban  meghaladja a 20-at. Csak 2023-ban a magyar piacon összesen 130 000 rúd, azaz 650 000 szelet rétest  értékesítettünk. Regisztrált törzsvásárlóink száma 15 000. 

Jelenleg 30 fajta termékünk van, házi rétes hagyományos és cukormentes változatban, illetve 10  különböző sós termék, állandó minőség mellett. A vásárlói igényeket folyamatosan szem előtt tartva,  gluténmentes termékeink 2024 tavaszán kerülnek bevezetésre.  

Koncepciónk lényege, hogy a hét minden napján, reggeltől estig frissen, helyben sült házi  réteseket kínálunk. Hálózatunk erőssége a kíváló terméken túl, az erős márkaépítésben és a központ  által nyújtott folyamatos szakmai támogatásban rejlik. 

2023 őszétől a nemzetiközi piacon is bemutatkozik rétesünk Strudelove néven. Nem titkolva  azt a célunkat, hogy a magyar sikerekhez hasonló fogadtatást és gyors bővülést várunk a külföldi  piacokon is.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.