fbpx
A Logiscool a gyermekek digitális írástudás, mesterséges intelligencia és programozás oktatásának nemzetközi szakértője.
Stand: 13

A Logiscool élményalapú, digitális írástudást, mesterséges intelligenciát és programozást oktató iskolahálózatot 2014-ben alapította Budaörsön Dr. Breuer Anita és Csitári Gyula. Küldetésük, hogy a programozás, a digitális írástudás elsajátítását elérhetővé tegyék a diákok számára, forradalmian új, kreatív módszerekkel, saját fejlesztésű platformokon oktatva. Napjainkra a cég számos nemzetközi sikert és elismerést ért el, többszörös díjnyertes nemzetközi franchise. (Legjobb Nemzetközi Márka, Pedagógiai Minőségtanúsítvány és Globális Franchise Díj döntős helyezés.) Ma világszerte 5 földrészen, több mint 30 országban és 200 helyszínen, már közel 220 ezer gyermeket tanítottak és tanítanak a magyar módszer alapján. 

A Logiscool a gyermekek digitális írástudás, mesterséges intelligencia és programozás oktatásának nemzetközi szakértője. Az egymásra épülő, kezdő és haladó kurzusokat, nyári táborokat és kreatív workshopokat a 6-18 éves korosztálynak ajánlják és elkötelezetten vallják, hogy a digitális írástudás a sikeres jövő záloga. A Logiscool programjaiban érintett témák skálája rendkívül széles, megtalálhatók benne a legnépszerűbb programozási nyelvek mellett többek között a Minecraft, a Roblox, a Gaming felfedező, a robotika, a digitális illusztráció, a 3D tervezés, az app készítés, a YouTube tartalomgyártás és a mesterséges intelligencia kezdő vagy haladó szinten is. 

A saját fejlesztésű, egyedülálló oktatási platform, a Scoolcode forradalmasította a programozás tanításának módszertanát a gyermekek számára, a korosztálynak megfelelő palettakészlettel, a MIX-móddal és a módszertannal játékossá, magával ragadóvá, interaktívvá és hihetetlenül szórakoztatóvá tette azt. Eközben a MyLogiscool nemzetközi oktatási közösségi portál biztonságos környezetet és digitális társasági élményt nyújt az órák között is a diákok számára. Itt a gyerekek ihletet meríthetnek társaik projektjeiből, gyakorolhatják a tanultakat, bővíthetik ismereteiket, küldetéseket teljesíthetnek, játszva fejleszthetik programozó tudásukat. A digitális írástudás elsajátítására a Logiscoolnál mindenkinek lehetősége van, lakóhelyétől függetlenül.

A Logiscool személyesen és online is szervez kurzusokat, táborokat, magánórákat Magyarországon. Budapesten és Pest megyében jelenleg 17 helyen folyik személyes oktatás, emellett országszerte 18 nagyvárosban tanulhatnak digitális írástudást a 6-18 évesek. Az online oktatásba bárki bárhonnan bekapcsolódhat. 

A digitális készségfejlesztés és a biztonságos internethasználat korai elsajátításának előmozdításáért nemzetközileg is elismert Logiscool úttörő szerepet vállal a mesterséges intelligencia fogalmainak fiatalabb tanulókkal való megismertetésében is. Már 2021-ben elindult a mesterséges intelligencia oktatása a Logiscool kurzusain, táboraiban és workshopjain, jóval a ChatGPT megjelenése előtt. Ezeken a programokon nem csak azt tanítják, hogyan működik az AI, hanem azt is, hogyan kell használni az AI-t például szöveggenerálás, szöveg-kép és szöveg-hang generálás, rajzolás, zenekészítés, chat bot létrehozás területén. 

A tananyag, ami olyan 21. századi készségeket közvetít, mint a problémamegoldás, a logikus, analitikus és kritikus gondolkodás, beépíthető az iskolák digitális ismereteket átadó tananyagába is.  A cél nem csupán a programozási készségek átadása, hanem egy digitálisan folyékonyan beszélő generáció felkészítése a technológia-központú jövőben való sikeres eligazodásra.

Szakmai partnerünkkel, a nemzetközileg elismert brit Eton College innovatív részlegével, az EtonX-szel létrehozott „Coding Games with Python” kurzus újabb nemzetközi igazolása a Logiscool egyedi és hatékony módszerének.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.