fbpx
A színek éltre kelnek, a formák kilépnek a síkból... Talán így jellemeznénk azt a munkát, amit még 2007-ben kezdtünk el. Az évek során a piaci igények változásait folyamatosan követve állítottuk össze jelenlegi, kiterjedt szolgáltatási portfóliónkat, így mára elmondhatjuk, hogy a digitális nyomtatás és az ahhoz kapcsolódó kreatív kivitelezés területén „Tőlünk Önöknek” megoldások születnek.
Stand: 45

 

Nyomdánk vezető ágazata a nagyformátumú nyomtatás – kihasználva a digitális technológia (UV, Ecosolvent) számtalan előnyét – rendkívül széles alapanyagskálában, versenyképes átfutással tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit. Legfőbb termékeink közt megtalálhatóak különböző vinylek, plotterfóliák, autófóliák, backlit filmek, továbbá a PVC molinók, mesh hálók, hagyományos és átvilágítós dekortextilek, illetve egyéb POS / POP eszközök.

Ügyfeleink igényei alapján természetesen lehetőség van minden esetben profi dekoros csapatunk szolgálatait igénybe venni Budapesten és vidéken, kül- és beltéren egyaránt. Állandó megbízásaink közé tartoznak az üzletek, éttermek, rendezvények teljes körű dekorációi, reklámtáblák falra szerelése, POS / POP eszközök installációja, matricázás bármilyen felületre, molinók, építési hálók, zászlók kihelyezése, továbbá igény szerint tudjuk biztosítani az alpin technikát, akár emelőkosaras telepítéssel egybekötve. Ezen kívül stabil gépjárműdekorációs csapatunk mind műhelyen belül, mind külső helyszínen vállal matricázást az autóktól, a buszokon át a kamionokon keresztül, egészen akár a hajókig is.

Kreativitás, pontosság, profizmus: ezek az alapvető elvárásaink magunkkal szemben. Munkatársaink a lehető legkomplexebben kezelik ügyfeleink kéréseit, egy-egy megkeresés alkalmával felmérjük az adott munkát, akár helyszíni szemlével egybekötve. Termékeket / szolgáltatásokat ajánlunk, hogy még jobban ki tudjuk szolgálni a megrendelő igényeit. Ezen túl előkészítési segédletet biztosítunk ellenőrizzük a kapott nyomdai anyagok technikai hátterét, folyamatosan lekövetjük a gyártás folyamatát és átfogó ellenőrzési metódust alkalmazunk. A munkák a későbbiek során is visszakövethetők, a grafikai anyagokat visszamenőleg évekre tároljuk.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.