fbpx
A Trükkös Békák Franchise rendszer… …a gyermekek és a szülők közötti kapcsolat erősítésére, valamint a gyermeki fejlődés támogatására összpontosít. Legfontosabb küldetésünk, hogy lehetővé tegyük számukra a boldog és kiegyensúlyozott élet kialakítását.
Stand: 3
Az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot a franchise hálózat képviselőivel:

Ha arra vágysz…

…hogy részese légy egy olyan forradalmi pedagógiai mozgalomnak, amely nemcsak a gyermekek életét formálja át, hanem a szülők és a trénerek számára is új lehetőségeket teremt, akkor itt a helyed! A Trükkös Békák Franchise rendszerünk egyedülálló lehetőséget kínál minden olyan lelkes vállalkozónak, aki arra törekszik, hogy a gyermekek számára inspiráló környezetet teremtsen, hozzájáruljon a közösség fejlődéséhez, és egy sikeres vállalkozást működtessen.

 

Igazolt módszer

Franchise rendszerünk kiemelkedő lehetőséget biztosít arra, hogy te is részese lehess ennek az innovatív pedagógiai megközelítésnek. Csapatunk kiváló támogatást nyújt az új tagoknak, segítve őket az indulás minden fázisában. A Trükkös Békák márkanév mögött egy bevált, igazolt módszert találsz, amely már számos gyermek és szülő életét megváltoztatta.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.