fbpx
A Peter’s Pasta 2017-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonban lévő étteremlánc, amelynek egy-egy egysége Budapesten és Szigetszentmiklóson saját üzemeltetésben, míg egy egysége a Balatonon külső partner által szezonálisan üzemeltetetten működik. Szeretnénk bővülni Magyarország egész területén. Standunkon várjuk szeretettel a vendéglátás iránt elkötelezett leendő partnereinket és az érdeklődőket!
Stand: 32
Az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot a franchise hálózat képviselőivel:

Peter's Pasta

A vendéglátásban aktívan, többféle pozícióban eltöltött 30 éves szakmai gyakorlat és tapasztalat birtokában 2017-ben nyitottam meg az első Peter’s Pasta éttermemet Szigetszentmiklóson, amelyet a kezdetektől hatalmas érdeklődés és siker övezett, lévén, hogy a térségben ez volt az első olasz street food jellegű tésztázó. A Peter’s Pasta mottója: olasz tészták magyar lélekkel. Így kínálatunkban megtalálhatók az eredeti olasz alapanyagokból elkészített, magyaros elemekkel megbolondított tésztaételek, amelyek nagy adagban, a vendégek szeme láttára, frissen, látványkonyhában készülnek. Emellett levesek, saláták és házi készítésű desszertek is szerepelnek az étlapon. A második Peter’s Pasta 2020-ban – a COVID járvány kellős közepén – nyitott Budapesten Zugló szívében, amelyet egy kedves barátommal, mint üzlettársammal építettünk fel. Itt hasonlóan pozitív volt a fogadtatás, így ezen felbuzdulva került sor 2022-ben a harmadik étterem megnyitására a Balatonnál, amelyet külső partner üzemeltet.

A Peter’s Pasta márkanév országosan lefedett védjegyoltalom alatt áll, ezért sok szeretettel várom a kedves érdeklődőket és leendő partnereimet, akik szívesen részt vennének a Pasta-élmény Magyarország területén történő megismertetéséhez és terjesztéséhez. 

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.