fbpx
“Küldetésünk, hogy az idegrendszeri zavarokkal és teljesítmény kihívásokkal küzdő gyermek és felnőtt klienseinknek segítsünk abban, hogy a mentális képességeik legjavát nyújtsák, ezáltal kiegyensúlyozott életet éljenek.”
Stand: 45
Az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot a franchise hálózat képviselőivel:

Mi a neurofeedback?

A Neurofeedback egy olyan egyedülálló módszer, amely felébreszti az idegrendszer öngyógyító mechanizmusát, új idegsejtek közötti kapcsolatokat hoz létre, ezáltal hozzájárul a kiegyensúlyozott életminőséghez és az egyéni teljesítményünk maximalizálásához.

Egy modern agyfejlesztő tanulási rendszer, amely hatékonyan növeli az idegrendszeri teljesítményt. Olyan állapotokon tud rövid idő alatt pozitív irányban változtatni, amelyre a többi tréning akár javasoltan együtt alkalmazva is több idő, befektetett energia és költségráfordítással képes.

Egy készségszintű tanulás, olyan mint a biciklizés, amelyet 20 év kihagyás után sem felejtünk el.

Egyik sajátossága, hogy a stressz tüneteinek a csökkentésében is nagyon hatékony.

Sokunk számára a stressz nagyban befolyásolja a hétköznapokat, túlzott mértéke akár fizikai tüneteket is produkál. Ez egy olyan globális problémákat okozó faktor, amely rányomja bélyegét az alvási szokásainkra, szociális kapcsolatainkra, teljesítményünkre, családi állapotunkra, sok esetben még a szülő-gyerek kapcsolatra is.

Mik az előnyei?

  • Fejleszti az agyi funkciókat és az önszabályozás képességét
  • Fokozza a figyelemteljesítményt és a koncentrációs készséget
  • Megszünteti az életet megnehezítő számos fizikális tünetet, panaszt
  • Egyensúlyt teremt az elemző és kreatív gondolkodás között
  • Javítja a memóriát minden életkorban
  • Kiegyensúlyozottá, regeneratívvá teszi az alvást
  • Fokozza a mentális teljesítményt
  • Harmonizálja az idegrendszer működését

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.