fbpx
A teljesen új megközelítéssel dolgozó My Infraslim hálózat hazánkban folytatja a franchise terjeszkedését. A szlovén franchise rendszer már 15 infra stúdióval rendelkezik a saját piacán, most pedig elérkezettnek látták az időt, hogy Magyarországon is megnyissák az első szalonjukat.
Stand: 33

Hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az edzőtermeket működtető franchise rendszerek, hiszen egyre több embernek fontos az egészséges életmód. Sokan keresnek olyan exkluzív szalont, ahol a vendég van a központban és minden figyelem rá irányul. 

A másik trend, amit megfigyelhetünk, hogy a felgyorsult világunkban az embereknek nincs sok idejük edzőtermekbe járni, hanem sokkal hatékonyabb és gyorsabb megoldásokat keresnek. Ezen szempontok figyelembevételével nyújt megoldást a My Infraslim koncepció, ahol prémium és exkluzív környezet fogadja a vendégeket. Teljes intimitást biztosítva, akár kedvenc sorozatuk nézve is edzhetnek, vagy éppen személyi edző segítségével hozhatják magukat formába.

A franchise rendszer másik nagy előnye a különleges, egyedi, csak az átvevők számára elérhető infra géppark. Ezek a gépek lehetővé teszik, hogy akár egy 30 perces könnyű edzés alatt 5 aerobik órának  vagy éppen 20 000 hasizomgyakorlatnak megfelelő izomaktivitást érjen el egy vendég!

Milyen egyedi technológiát használnak a gépek?

Egyfelől infravörös technológiát vetnek be, amellyel akár 70 százalékkal fel tudják gyorsítani a zsírégetést! Szintén a koncepció különlegessége, hogy az eszközök magas elektromágneses frekvenciával izomstimulációt végeznek, amely nemcsak az alakformálásban segít, hanem a zsírlerakódások eltávolítását is elősegíti.

Mit ajánl a MYINFRASLIM?

Az egyedi gépek mellett a leendő partnerek egy kész és már  bizonyított koncepciót vehetnek át, amely már 15 sikeresen működő szalon tapasztalatain alapul. A partnerek emellett részesülnek egy mindenre kiterjedő betanításban, amely a napi működés és üzemeltetés  valamennyi részletére kiterjed. A franchise központ a szalon kialakításában és dizájnjában is kidolgozott arculatot ad át. A marketing tevékenységben pedig  folyamatos támogatást biztosít a rendszergazda.

Hol találkozhatnak az érdeklődők a koncepcióval?

A My Infraslim kiállítóként mutatkozik be a Lurdy házban április 4-én megrendezésre kerülő Franchise Expón. A koncepció a kiállítás  33 standján várja az érdeklődőket, előzetesen pedig az ezen az oldalon megtalálható linken lehet feliratkozni bővebb tájékoztató kérésére.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.