fbpx
MozgásKlinika - az egyetlen hazai gyógytorna franchise
Szakmai és üzleti koncepció saját módszertannal és oktatási rendszerrel.
Stand: 1
Az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot a franchise hálózat képviselőivel:
A legalacsonyabb belépési küszöböt kínáljuk a magánegészségügybe. 
Kiszámítható, standardizált egyéni terápiák a magánegészségügyben megszokott magas szolgáltatási színvonalon.
 
A dereka, háta szinte mindenkinek fáj
18 év szakmai tapasztalatát kínáljuk partnereinknek, hogy közösen segíthessünk pácienseinken a Mozgásklinika által kifejlesztett Mozgáspiramis-rendszer komplex, egyénre szabott kezelési koncepciójával. Szakképzett terapeuták pontos mozgásszervi diagnózis felállítása után, a pácienseket a szakmai protokollonak megfelelő és a Mozgásklinika kezelési koncepciójába illeszkedő terápiás programokon viszik keresztül. Ezáltal a fájdalommentességen túl hatékonyan kezelhetők a mozgásszervi problémák, megelőzhetők a műtétek, és visszatérhet az egészséges testmozgás a mindennapokba.
 
Rosszabbodó mozgásszervi állapot, növekvő igényszint – bővülő hálózat
A Mozgásklinika hálózatának bővítése részben franchise jogok értékesítésével valósul meg, melyben központi szerepet kap a saját fejlesztésű terápiás módszer. Jelenleg 4 budapesti és 4 vidéki helyszínen (Budaörs, Győr, Szeged, Debrecen) saját rendelő illetve franchise kirendeltség várja a pácienseket egységes színvonalon.
 
Mozgásklinika egy kiváló válságálló lehetőséget kínál a közép- és hosszú távban tervező szakmai vagy pénzügyi befektetők számára, akik a magánegészségügy területében gondolkodnak. Viszonylag kis befektetéssel gyors megtérüléssel felépített üzleti modell. 10 éve működő brand, ami már bizonyított és komoly presztízst épített ki magának, mind szakmai berkekben, mind a páciensenk körében.
 
Vedd fel velünk a kapcsolatot a részletekért! Segíts másokon, és építs jövedelmező és stabil üzletet!

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.