fbpx
A Herbária Zrt. 75 éve fennálló cég, saját gyártói bázissal és Magyarországon egyedüli gyógynövény franchise rendszerrel. 3 fő tevékenységet végez: gyártás, nagykereskedelem, kiskereskedelem.
Stand: 2
Az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot a franchise hálózat képviselőivel:

A kiskereskedelmi szaküzletek franchise hálózatban működnek. A 64 Herbária üzlet harmadát a Herbária Zrt., a többit Franchise Partnerek üzemeltetik. 

Franchise boltok nyitásához és üzemeltetéséhez olyan üzletfeleket keresünk, akikkel kölcsönös együttműködéssel, hosszú távon tudunk együtt dolgozni és egymás sikereit növelni. A Herbária franchise rendszernek vannak struktúrához kötött elemei. Franchise üzleteink külső megjelenésükben (HERBÁRIA® bútorzat a bemutató vitrinnel, pult, cégtábla, megállító tábla), illetve üzlet profilban teljes egészében megfelelnek a HERBÁRIA® standardnak. Eladóink a HERBÁRIA® termékek teljes vertikumával igyekeznek vásárlóikat a legmagasabb szinten kiszolgálni. A franchise partnerek a Herbária Zrt. kezelésében működő saját szaküzleteivel megegyező előnyöket élveznek, szaküzleteik is ugyanolyan áron kapják márkatermékeinket és osztoznak a Herbária Zrt. marketing aktivitásában. A HERBÁRIA® két megfoghatatlan, de annál értékesebb kincset őriz. Az egyik az elmúlt évtizedekben felhalmozott gyógynövényes tapasztalat. Ezen alapul termékeink hatása, és ezt a tudást adják át munkatársaink is nap, mint nap a vásárlóiknak. A másik, legfontosabb érték pedig, hogy ma hazánkban a legtöbb ember számára a gyógynövény fogalma a HERBÁRIA® névvel fonódik össze. 

Azért dolgozunk, hogy ez a jövőben is így legyen, és a gyógynövények egészségvédő, gyógyító, szépítő erejéből minél többen részesülhessenek.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.