fbpx
Stand: 23
Az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot a franchise hálózat képviselőivel:

Európában elsők között kínálunk kiemelten víztakarékos és környezetkímélő autótisztítási megoldást. Azok a felületek, amiket ezzel az eljárással szabadítanak meg a különféle szennyeződésektől, a hagyományos mosással szemben, jóval fényesebbek lesznek és egy speciális védő rétegnek köszönhetően hosszabb ideig ápoltak maradnak. Így a mosóinkban megforduló autók egytől-egyig patyolat tisztán távozhatnak. Egy hagyományos autómosás során mintegy 150 liter víz kerül felhasználásra, technológiánknak köszönhetően, nekünk csupán 1 literre van szükségünk autónként.

Nálunk az időpontfoglalás a MyGreenLine applikáció segítségével történik. A MyGreenLine alkalmazást az AppStoreból vagy a Play Áruházból lehet letölteni. A tisztítást mi intézzük. Amíg te dolgozol, tárgyalsz, ügyeket intézel, kitakarítjuk az autódat.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.