fbpx
Az EverDerm Laser & Beauty Clinic a lézeres szőrtelenítés magyarországi specialistája, valamint a modern bőrszépészeti kezelések nagykövete.
Stand: 12
Az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot a franchise hálózat képviselőivel:

A klinika specialistái már több mint 56.000 elvégzett kezelésen vannak túl, és majd 6.000 elégedett ügyfélnek zárták le eredményesen a kezeléssorozatát! Az EverDerm koncepció évről évre dinamikusan növekszik, egyre több vendégnek teszik elérhetővé egyre bővülő prémium minőségű szépészeti és orvosesztétikai szolgáltatásaikat.

A franchise nyitás előnyös koncepció lehet azok számára is, akik nem csak új vállalkozás létrehozását fontolgatják, hanem meglévő vállalkozásuk bővítésén gondolkodnak, de nem szeretnének új márkát építeni. A szőrtelenítés piaca évről-évre egyre nagyobb mértékben növekszik, a vidéki nagyvárosokban még alig lefedett a piac, a megnövekedett minőségi igények nincsenek kielégítve, így kozmetikai portfólió bővítés terve esetén is érdemes csatlakozni az EverDerm-franchise-hoz.

Jelenleg 3 franchise átvevővel rendelkezik a központ és további helyszínekkel folynak tárgyalások. A nagy sikerre való tekintettel elsősorban vidéki nagyvárosokban és megyeszékhelyeken keresik azokat a partnereket, akik élni szeretnének az EverDerm-ben elérhető innovatív lehetőségek által generált piaci versenyelőnnyel.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.