fbpx
Stand: 8
Az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot a franchise hálózat képviselőivel:

A Duna House 1998-ban alakult és azóta meghatározó szereplője az ingatlanpiaci szektornak hazai, valamint regionális szinten egyaránt. Az ország legismertebb ingatlanközvetítői márkájaként a cég egy komplex szolgáltatási rendszer segítségével, valamint a nemzetközi pénzügyi márkájának, a Credipass hazai bevezetésének köszönhetően átfogó támogatást nyújt az ügyfelek számára. 

A vállalat az országban – „Szolgáljuk az embereket. Szenvedélyünk az ingatlan.” mottójához híven – egy közel 1200 főből álló, sikeres csapattal, több, mint 20 éve alakítja az ingatlanpiaci folyamatokat.   

Az ország legnagyobb ingatlan-adatbázisának tulajdonosaként, a Duna House kínálata mind az érdeklődők és értékesítők számára is a legnagyobb választékot biztosítja a lakáskeresés, valamint ügyfélszerzés során. A piacvezető oktatási és szakmai képzéseinkben résztvevő szakértők az értékesítés teljes folyamatát végig kísérik és minden ügyfélnek személyre szabott megoldásokat kínálnak az ingatlan-adásvételek lebonyolítása során. Mindezt a piacon működő legprofibb informatikai rendszer segíti, amelynek köszönhetően a lakásvásárláshoz, a lakáseladáshoz, illetve az egyéb szolgáltatásokhoz kapcsolódó ügyletek gyorsan és egyszerűen tudnak végbe menni.

A pénzügyi szolgáltatások terén a cég Credipass márkája három országban, közel 3000 pénzügyi szakértővel rendelkezik és Magyarországon a legnagyobb független közvetítői szereplőként 8 banki partnerrel, közel 200 pénzügyi szakértővel támogatja a lakáshitel, személyi kölcsön, vagy akár otthonteremtési támogatások iránt érdeklődőket. 

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.