fbpx
Célunk egy olyan változás élére állni, ami javítja az emberek életminőségét felkínálva egy fenntartható és minőségi alternatívát a ruhatisztításban. A Freshelő egy olyan személy, aki megérdemli a legmagasabb minőségű és tökéletesen tiszta vasalt ruhát, ezt úgy éri el, hogy a szabadideje is megmarad, ráadásul közben a környezetét is óvja.
Stand: 7
Az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot a franchise hálózat képviselőivel:

A dinamikusan fejlődő DS Fresh hálózat alapja egy innovatív, skálázható üzleti modell, az AquaTouch nedvestisztítás technológia, és a digitalizált, átlátható működési folyamatok. Az online webshopon keresztüli értékesítésből a hálózat területileg illetékes egysége részesül, ezen kívül az egyes partnerek saját üzemet, átvételi pontokat alakítanak ki, szervezik a területükön a házhozszállítást. A vevő kényelmét a több csatornás értékesítés, alap és értéknövelt szolgáltatások, mosáshoz tartozó termékek biztosítják. A partnereink számára értéket a központilag menedzselt piacépítő marketing és piaci edukáció, értékesítés támogatás, a folyamatos képzést és továbbképzést biztosító DS Akadémia jelenti. A saját szoftver megoldások online menedzselhetővé teszik az üzletmenetet – nem csak az online rendelés, hanem a teljes fuvarszervezés, mosodai minőségbiztosítás is online elérhető, de akár a mosó-szárítógépek termelési információi, vagy önkiszolgáló sarok esetén a gépek ki-bekapcsolása, távoli műszaki segítségnyújtás is elérhető. 

Új belépő partnerünk a moduláris felépítésű tisztító szalon elemeiből építve rövid idő alatt kialakíthatja lakossági és céges felsőruha, szállodai textil, önkiszolgáló vagy vegyes üzletét. Csatlakozóinknak kulcsrakész tisztító szalont adunk át, területi kizárólagosságot tudunk biztosítani. Induló beruházás 50-100 M között, helyigény 40-90 nm között, megtérülés 3-4 év. A működő online webshop és központi szerződött partnerek gyors indulást tesznek lehetővé.

Az ideális partner innovatív, digitalizált, skálázható modellt akar követni, szereti a tisztaságot, szívesen dolgozik textillel, nyitott az új ismeretek megszerzésére, a szolgáltatás minőségére érzékeny, lehetőleg tapasztalt vállalkozó.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.