fbpx
A CAFE FREI MA 6 ORSZÁGBAN VAN JELEN, MAGYARORSZÁGON JELENLEG ÖTVENNÉL IS TÖBB KÁVÉHÁZAT ÜZEMELTET PARTNEREIVEL EGYÜTT.
Stand: 17
Az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot a franchise hálózat képviselőivel:

A CAFE FREI Magyarországon jelenleg a piacvezető kávézó lánc, több, mint 50 franchise és saját üzemeltetésű kávéházzal, 12 éve folyamatosan bővülő hálózattal és vásárlói körrel. Ma Magyarországon egy CAFE FREI kávéház üzemeltetése nem csak rövidtávon kiváló kereseti lehetőség, hanem hosszútávú megtérülés tekintetében is rendkívül jövedelmező befektetés. Partnereinkkel együtt alapvető célunk a vásárlók számára a legjobb minőségű, legkülönbözőbb és legegzotikusabb kávéitalok elérhetővé tétele verhetetlen árakon, egyedi dizájnú és hangulatú kávéházakban.

Vásárlóink autentikus, saját pörkölésű kávékülönlegességeket, egyedi válogatású szálas teákat, saját fejlesztésű shake-eket és turmixokat, valamint egyedi recept alapján készített süteményeket és szendvicseket kóstolhatnak meg.

Kávéink egyenesen a világ különböző szegleteiben fellelhető ültetvényekről érkeznek. Kávéitalaink receptjei a világ különböző kávékonyháiból kerültek összeválogatásra.

Minden hónapban új termékekkel, ízekkel bővítjük kínálatunkat a vásárlóink igényeinek megfelelően.

Lelkiismeret-vezérelt, minőségorientált és környezettudatos kereskedelmi politikánkkal törekszünk fogyasztóink és partnereink folyamatos kiszolgálására, a legkorszerűbb megoldásokat keresve és alkalmazva.

Kávéházainkban vendégeink az utazás varázsát nyújtó, mind az öt érzékszervüket stimuláló különleges élményben részesülhetnek. A CAFE FREI kávéházak magával ragadó és kifinomult környezete üzleti és szabadidős találkozók lebonyolítására is kiválóan alkalmas.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.