fbpx
A Cafe Brunch reggeliző étteremlánc 2017 óta működik és jelenleg 5 egységünk üzemel Budapesten. Az egész napos reggelik és villásreggelik piacán az egyik piacvezető szolgáltató vagyunk a fővárosban.
Stand: 10
Az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot a franchise hálózat képviselőivel:

Az elmúlt több mint 6 év dinamikus növekedése után franchise formában tervezzük a további terjeszkedést és így most kedvező feltételekkel és sok segítségnyújtással franchise partnereket keresünk Magyarországon, beleértve Budapestet, és Európán belül is terjeszkednénk.

Mottónk a magas minőségű vendéglátás és élmény nyújtás. Ezt elsősorban kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és több év alatt tökéletesített receptúrákkal, valamint a személyzet folyamatos képzésével tudjuk elérni. Ezt is alátámassza, hogy 2022-ben megnyitottuk saját kézműves pékműhelyünket, ahonnan vadkovászos kenyérrel és leveles tésztából készült friss péksüteményekkel látjuk el egységeinket.

A vendéglátás szektorán belül a reggeliztetés egy nagyon jövedelmező piaci rést kínál. Az alapanyagok bekerülési ára általában alacsonyabb, mint más a’la carte éttermeknél, valamint a személyzet toborzása is egyszerűbb a rövidebb nyitvatartás miatt. A befektetés akár 2-3 év alatt is meg tud térülni.

Olyan elhivatott partnereket keresünk, akiknek szívügyük a vendéglátás, a magas minőség és tovább kívánják emelni a Cafe Brunch eddigi hírnevét és ismertségét.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.