fbpx
A BITE bakery café egy exkluzív kávézó és pékség, melyet a minőség, az egyediség és a kreativitás jellemzi. Célunk, hogy olyan élményt nyújtsunk vendégeinknek, amely emlékezetes és inspiráló.
Stand: 37
Az alábbi űrlap kitöltésével veheti fel a kapcsolatot a franchise hálózat képviselőivel:

Az általunk kínált termékek friss, kézzel készített pékáruk és kávékülönlegességek, melyeket gondosan válogatott, minőségi alapanyagokból készítünk. 

Egyedi koncepciónk és kiemelkedő vendégfogadásunk révén a BITE bakery café kiemelkedik a tömegből, és hűséges vendégkörrel büszkélkedhetünk. Legyen szó egy gyors reggeliről, egy kellemes délutáni pihenésről vagy egy inspiráló üzleti találkozóról, a BITE bakery café mindig tökéletes helyszín arra, hogy élvezd az élet apró örömeit.

Franchise-hálózatunk alapjai 2016-ban kerültek lefektetésre, így garantálva a sikeres vállalkozás kezdeti lépéseit. Üzleteink ideális elhelyezkedése nagyobb városokban és forgalmas területeken található, biztosítva a folyamatos látogatóforgalmat.

A BITE bakery café kiváló lehetőség azoknak, akik saját kávézót szeretnének indítani, miközben profitálnak az általunk kínált bevált üzleti modellből és támogatásból. Legyen részese a sikerünknek és csatlakozzon hozzánk a BITE bakery café franchise-hálózatához!

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.