fbpx
A Vitamin Szalonok története a Kert-Ész Klub megalapításával kezdődött 2011. április 14-én. Az alapítók hamar rájöttek, hogy a helyi termelők csodálatos zöldségeit és gyümölcseit úgy tudják a legfrissebben értékesíteni, ha a lehető legrövidebb úton, a lehető legrövidebb idő alatt a vevő konyhájába érkeznek meg, átugorva a kereskedői hálózatokat, ezzel rövid ellátási láncot kialakítva.
Stand: 26

Ennek pedig a legjobb eszköze a mintabolt, ahol a termelők is megjelennek a terményeikkel együtt. Ha valaki a Vitamin Szalonokban vásárol tudhatja, hogy a termék mögött egy konkrét termelő áll. Ezért sem véletlen jelmondatunk: „Termékeink védjegye, termelőink neve!” 
Az első Vitamin Szalon 2014. május 28-án nyitott meg. A rendkívül sikeres első Szalont követték a további üzletek. Számos kaland után a jelenlegi felállás szerint franchise rendszerben négy üzlet működik. Gyakorlatilag a Szalonok Szeged körútjai mentén „körül ölelik” a várost.
A boltok egyik legfőbb jellegzetessége, hogy ötvözik a sarki zöldséges/fűszeres és a multik hangulatát, funkcióját. A minőség mellett a személyesség és érzékenység is megjelenik minden egyes vásárlásnál, minden egyes boltban. Eladóink ismerik a Szalonok mottóját, és az általunk vallott értékeket ők is kommunikálják a vásárlóink felé.
A Vitamin Szalon brand több termékcsaládot is megalkotott. Elsők között jött létre a Frissen Szeretem termékcsalád, mely helyben készített 100%-os, saját receptúrás zöldség-gyümölcs présleveket, és a boltokban készített különféle salátákat foglalja magába. Ezt követte a Hűsen Szeretem család, a hideg és egészséges desszertek kedvelőinek, majd egy páratlan immunerősítő termékkel leptük meg vásárlóinkat, a különféle ízesítésű Shotokkal. Fontosnak tartjuk a kistermelők megjelenését is üzleteinkben, ezért gondos válogatás után a kiválasztott termékeiket beemeljük boltjainkba. 
A Vitamin Szalonokban a tradíciókat és az értékeket maximálisan megtartva, a kor kihívásainak megfelelően fejlesztjük azokat a területeket, amelyeket a vásárlói szokások, igények megkövetelnek, mindeközben szem előtt tartva a vásárlói élményt.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.