fbpx
A Used Products Franchise egyedi üzleti modellt képvisel, amely kihasználja a fogyasztók növekvő érdeklődését a fenntartható vásárlás, a költségmegtakarítás és a használt tárgyakban rejlő érték újrafelfedezése iránt.
Stand: 6

Ez a franchise modell úgy működik, hogy közvetlenül az ügyfelektől beszerzi, és tovább értékesíti a széles körű korábban használt elektronikai vagy gaming eszközöket. A franchise fő vonzóereje abban rejlik, hogy a fogyasztóknak magas minőségű termékeket kínálunk jelentősen csökkentett áron az új árukhoz képest, miközben elősegítjük a környezeti fenntarthatóságot a hulladék csökkentése és az újrahasznosítás ösztönzése révén.

 

Több mint 25 év tapasztalatú franchisemodell, jelenleg 60+ franchise egységgel rendelkező portfólióval nem csak a költségtudatos fogyasztókat vonzza, hanem a környezettudatos vásárlókat is, így társadalmilag felelős választás a kiskereskedelmi szektorban. A körkörös gazdaság felemelkedésével a Used Products Franchise vállalkozási lehetőséget kínál, amely összehangolja a nyereségességet a fenntarthatósággal, belecsöppenve egy olyan piacra, amely egyre nagyobb keresletet mutat az öko-barát vásárlási lehetőségek iránt.

  • 25+ év tapasztalat
  • 60+ franchise egység
  • 6 európai ország
  • Jövőbiztos franchisemodell

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.