fbpx
Koncepciónk célja egy olyan vendéglátóhely létrehozása és kialakítása volt, ahol a saját receptúráink által készített, egyedi ízkompozíciókban összeállított gofrik fogyaszthatóak.
Stand: 16

A „Gofrim”, mint brand, 2017-ben született, első üzletünk 2018-ban nyílt meg Miskolcon.

A franchise koncepció kidolgozását követően 2023-ban kezdtük meg a hálózat építését.

A Gofrim koncepció egyedisége választékunk bőségén, kínálati rendszerünk felépítésén, valamint a saját fejlesztésű és csak a Gofrim franchise rendszerében elérhető anyagokon alapul. 

Gofri kínálatunkkal és ízvilágunkkal, termékeink minőségével, a konkurens vendéglátóhelyektől eltérő, egyedi gasztronómiai élményt biztosítunk vendégeink számára. 

A Gofrim ötvözi a hagyományos ízeket és megjelenést a modern felfogással és alapanyag használattal. Kínálatában az édes és sós ízvilág széles palettáját vonultatja fel. 

A kínálati koncepció egyszerre nyújt állandóságot a megszokott ízek kedvelőinek, míg időről-időre frissülő és megújuló kínálatával változatosságot biztosít az új kalandokat keresőknek. A bőséges választék lehetővé teszi, hogy minden betérő vendég változatos ízben és formában tudjon hódolni a kulináris élvezeteknek.

A Gofrim ugyan nem fine dining és nem is akar azzá válni, azonban a maga nemében és kategóriájában professzionális kulináris élvezetet és vendégélményt nyújt. 

A Gofrim a konkurens gofrizók kínálatán messze túlmutató, attól jelentősen eltérő, egyedi és minőségi választékkal kíván ebben a kategóriában Magyarország piacvezető koncepciója lenni.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.