fbpx
Meguntad, hogy mások helyett dolgozol? Akkor légy a saját főnököd! Gyűjtsd be az elismerést és keress végre annyit, amennyi jár neked. Ugye mennyivel jobb a saját szekeredet tolni? Tudj meg többet franchise rendszerünkről!

20 éves ingatlanszakmai tapasztalattal alkottuk meg azt a franchise modellt, amelynek fő célja, hogy hálózatunkban minden rátermett és vállalkozó kedvű szakember megtalálja a helyét, és sikerre vigye üzletét. Segítségünkkel ambícióit karrierre és anyagi biztonságra válthatja, független attól, hogy milyen nagyban gondolkozik. Nyisson irodát velünk!

MEGFIZETHETŐSÉG

Tapasztalt ingatlanosként akár indulóösszeg nélkül beindíthatod ingatlankarriered, és létrehozhatod saját irodádat.

Támogatunk vállalkozásod fejlesztésében, hogy első bevételeid a legrövidebb időn belül meglegyenek!

STABILITÁS

Biztos lábakon álló üzleti modellünk révén egy olyan kész rendszerbe léphetsz be, amelyben rengeteg mindennapos problémától mentesülsz.

Nincs elakadás, hiszen segédanyagainkkal podcastunkkal és folyamatos modulképzéseinkkel minden tudást a rendelkezésedre bocsátunk. A know-how egyik legértékesebb eleme az oktatási rendszer. Az Immo1 Képző Központ gondoskodik arról, hogy megkaphasd a megfelelő gyakorlati tudást, amely azonnal pénzre váltható.

ÖNÁLLÓSÁG

Önálló munkavégzés által saját magad oszthatod be az idődet és állíthatod össze teendőidet, így a profit, amit termelsz, végre csakis téged gazdagít!

TÁMOGATÁS

Segítünk az ügyfélkör kialakításában, támogatunk a munkaerő-toborzásban és az elindulásban.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.