fbpx
A GYMtronic Fitness Franchise egy teljesen automatizált Fitness terem hálózat, mely modern, könnyen használható és igényes sportolási lehetőséget biztosít minden vendég számára a hét minden napján 0-24-es nyitvatartással. A vendégek minden GYMtronic Fitness teremben azonos designt, kialakítást és minőségi gépparkot találnak, így teljesen mindegy, hogy az ország melyik részén kívánják igénybe venni a szolgáltatásokat, mindig egyforma minőséget várhatnak.
Stand: 24

Jelenleg több városban is folynak előkészületek GYMtronic termek létesítésére. Keress bizalommal, ha érdekel, hogy a TE városodban már van-e jelentkező vagy te szeretnél lenni az!

Az automatizált, személyzet nélkül működő GYMtronic franchise rendszerünkkel az évek hosszú során megszerzett tudást tesszük elérhetővé akár a fitnesz iparban kevésbé jártas befektetők számára is, passzív jövedelemmé konvertálva befektetésüket. Szolgáltatásunk fontos részeként a termek zavartalan működését saját, 0-24 órás telefonos ügyfélszolgálattal, saját technikus és karbantartó csapatunk biztosítja. Termeink tisztaságáról helyi szerződött takarító cégek gondoskodnak. Edzőtermeinkben professzionális személyi edzők, táplálkozási szakemberek állnak rendelkezésre a vendégeink nagy örömére.

A GYMtronic Franchise az Optimal-Time Kft. tulajdona. A 100%-ban magyar tulajdonú Cégünk több mint 9 éves múlttal rendelkezik a fitnesz beléptető rendszerek fejlesztésében és üzemeltetésében. Országszerte több, mint 200 fitnesz teremben biztosítunk beléptető rendszert és több mint 700.000 felhasználó számára tesszük egyszerűbbé és gyorsabbá a fitnesz termi szolgáltatások használatát.

A GYMtronic Franchise kiépítésével az évek hosszú sora alatt megszerzett tudást szeretnénk elérhetővé tenni a fitnesz iparban kevésbé jártas befektetők számára.

A GYMtronic termekre tekinthetünk úgy is, mint a hosszú idő alatt szerzett tapasztalatból formált ideális, automatizált fitnesz létesítményekre, amelyek mind a tulajdonos, mind pedig a felhasználó szemszögéből egyszerű és átlátható működést jelentenek.

Az „Elfogadás” gombra kattintva beleegyezel a sütik tárolásába az eszközén annak érdekében, hogy javítsuk az oldal navigációját, elemzések készítését az oldal használatáról, és segítsük a marketing tevékenységeinket. További információkért tekintsd meg Adatkezelési tájékoztatót.

Várunk jövőre is!

Értesülj az elsők között a következő Franchise Expo-ról.